Pravilnik o zasebnosti
PRAVILNIK O ZASEBNOSTI:

Z NAKUPOM v spletni trgovini www.hyper-home.si uporabnik dovoljuje, da podjetje Hyper group d.o.o. kot upravljavec zbirke osebnih podatkov vse posredovane podatke in podatke o vsebini nakupov obdeluje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

Podjetje Hyper group d.o.o. zagotavlja, da osebne podatke uporabnikov spletne trgovine in vse ostale podatke zbrane v postopku nakupa preko spletne trgovine, ščiti pred razkritjem in posredovanjem tretjim osebam. Vsi osebni podatki uporabnikov so zaupni.

Poleg podatkov, ki jih uporabnik vnese ob nakupu, se zbirajo tudi naslednji podatki: kupljeni / naročeni izdelek/-i, količina teh izdelkov, cena izdelkov, znesek končne vrednosti nakupa, datum in ura nakupa.

Podatki o nakupih se zbirajo z namenom dostave naročenih izdelkov, izstavitve računa in reševanja morebitnih reklamacij. Zbiranje osebnih podatkov je nujno za izvršitev pogodbe – nakupa preko spletne trgovine hyper-home.si .

Vsi podatki se lahko uporabijo za naslednje namene: statistične obdelave, pošiljanje oglasnega gradiva in vabil na dogodke, ki jih organizira Hyper group d.o.o. .

Uporabnik vseh osebnih podatkov je podjetje Hyper group d.o.o. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za pravilne podatke in naslova za dostavo, razen izjemoma s predhodnim dogovorom.

Zaradi zaščite pred zlorabami plačilnih in kreditnih kartic ponudnik lahko preverja informacije povezane z naročilom kupca. V primeru, da se plačilo ne izvede zaradi zlorabe kreditne kartice, bo to dokumentirano. Vsakršna sumljiva ali neobičajna raba kreditnih kartic bo posredovana ustreznim organom.

Ekipa Hyper group

©2017 Hyper Group d.o.o.